News

Evidente i Ny Teknik

Idag kan du läsa i Ny Teknik om hur vi på Evidente kombinerar safety och security. 

Frukostseminarium om cybersäkerhet

Evidentes frukostseminarium i oktober handlade om cybersäkerhet med fokus på inbyggda system. Kunderna som deltog kom från ett flertal olika branscher. Kraven på säkerhet kommer att öka i framtiden, därför är kunskapen inom området avgörande om man skall lyckas.

Missade ni detta tillfälle och vill veta mer, kontakta gärna Henrik Rosseland; henrik.rosseland@evidente.se

Evidente genomför regelbundet seminarier med fokus på inbyggda system. Håll utkik efter kommande seminarier hos Evidente!

Nytt Safety-projekt

Evidente har vunnit ett Safety-relaterat projekt inom autonoma fordonssystem. Projektet, som beräknas omfatta ca 10 miljoner kronor, ger Evidente ansvar för att i konceptarbete analysera funktionella säkerhetskrav, utarbeta säkerhetskoncept och systemlösning för uppfyllande av ISO26262 och IEC61508. Systemet som utvecklas kommer att lanseras om 3-10 år.

Lindholmenstafetten

Evidente deltog med två lag i årets Lindholmenstafett (www.lindholmenstafetten.se) och kom i mål på en mycket respektabel 2:a respektive 33:e plats i herrklassen.

Målsättning med nästa års stafett är att kunna ställa upp i mixed-klassen. Om du vill hjälpa oss med detta, se våra annonser på hemsidan under “job opportunities”.

Nya lokaler i Stockholm

Nu har vi vuxit ur våra lokaler i Stockholm och har precis flyttat in i större och helt nyrenoverat kontor på samma gata. Du är nu varmt välkommen att besöka oss på Warfvinges väg 32, Kungsholmen.

VECS 12-13 april 2018

Välkommen att besöka oss i vår monter på VECS Vehicle Electronics and Connected Services på Svenska Mässan i Göteborg 12 och 13 april.

CHARM 6-7 februari 2018

Välkommen att besöka oss i vår monter på Chalmers arbetsmarknadsdagar 6 och 7 februari! Du hittar oss i Kårhuset på andra våningen.

Frukostseminarium – kvalitet inom mjukvaruutveckling

HenrikoStefan

Under hösten genomförde Evidente ett inspirerande seminarium om vikten av kvalitet inom mjukvaruutveckling och om hur Evidente som SW-partner bidrar till att på ett framgångsrikt sätt implementera kvalitet inom mjukvaruutveckling hos våra kunder.

Missade ni detta tillfälle och vill veta mer, kontakta gärna Henrik Rosseland; henrik.rosseland@evidente.se

Håll utkik efter kommande spännande seminarier på Evidente!

Lindholmenstafetten

Evidente deltog även i år i Lindholmenstafetten och kom i mål på en hedrande åttondeplats!