News

Pär Jelger ny VD för Evidente ES East AB

Styrelsen i Evidente ES East AB har utsett Pär Jelger till ny VD.  Pär tillträdde vid årsskiftet och ersatte Lars Gustafsson som efter 8 år som VD valt att avgå.

”Evidente växer kraftigt i Stockholmsregionen och inför fortsatt expansion har behovet av en lokalt förankrad VD ökat. Pär har visat att han har förmågan att leda vår verksamhet och det känns naturligt att lämna över stafettpinnen till honom.” säger Evidentes koncernchef Lars Gustafsson.

Pär Jelger har arbetat på Evidente sedan 2012 och känner bolaget väl. För att möjliggöra den fortsatta expansionen i Stockholm har Evidente flyttat in i nya lokaler och förstärkt sin säljorganisation. 

Evidente i Ny Teknik

Idag kan du läsa i Ny Teknik om hur vi på Evidente kombinerar safety och security. 

Frukostseminarium om cybersäkerhet

Evidentes frukostseminarium i oktober handlade om cybersäkerhet med fokus på inbyggda system. Kunderna som deltog kom från ett flertal olika branscher. Kraven på säkerhet kommer att öka i framtiden, därför är kunskapen inom området avgörande om man skall lyckas.

Missade ni detta tillfälle och vill veta mer, kontakta gärna Henrik Rosseland; henrik.rosseland@evidente.se

Evidente genomför regelbundet seminarier med fokus på inbyggda system. Håll utkik efter kommande seminarier hos Evidente!

Nytt Safety-projekt

Evidente har vunnit ett Safety-relaterat projekt inom autonoma fordonssystem. Projektet, som beräknas omfatta ca 10 miljoner kronor, ger Evidente ansvar för att i konceptarbete analysera funktionella säkerhetskrav, utarbeta säkerhetskoncept och systemlösning för uppfyllande av ISO26262 och IEC61508. Systemet som utvecklas kommer att lanseras om 3-10 år.

Lindholmenstafetten

Evidente deltog med två lag i årets Lindholmenstafett (www.lindholmenstafetten.se) och kom i mål på en mycket respektabel 2:a respektive 33:e plats i herrklassen.

Målsättning med nästa års stafett är att kunna ställa upp i mixed-klassen. Om du vill hjälpa oss med detta, se våra annonser på hemsidan under “job opportunities”.

Nya lokaler i Stockholm

Nu har vi vuxit ur våra lokaler i Stockholm och har precis flyttat in i större och helt nyrenoverat kontor på samma gata. Du är nu varmt välkommen att besöka oss på Warfvinges väg 32, Kungsholmen.

VECS 12-13 april 2018

Välkommen att besöka oss i vår monter på VECS Vehicle Electronics and Connected Services på Svenska Mässan i Göteborg 12 och 13 april.

CHARM 6-7 februari 2018

Välkommen att besöka oss i vår monter på Chalmers arbetsmarknadsdagar 6 och 7 februari! Du hittar oss i Kårhuset på andra våningen.

Frukostseminarium – kvalitet inom mjukvaruutveckling

HenrikoStefan

Under hösten genomförde Evidente ett inspirerande seminarium om vikten av kvalitet inom mjukvaruutveckling och om hur Evidente som SW-partner bidrar till att på ett framgångsrikt sätt implementera kvalitet inom mjukvaruutveckling hos våra kunder.

Missade ni detta tillfälle och vill veta mer, kontakta gärna Henrik Rosseland; henrik.rosseland@evidente.se

Håll utkik efter kommande spännande seminarier på Evidente!